/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat data nunții

missing
15 decembrie 2017, ora 16:37

Anunțul despre logodna celor doi a fost făcut pe 27 noiembrie curent. Ulterior, s-a anunțat că Markle fiind protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă. De asemenea, un purtător de cuvânt al Casei Regale a anunțat că logodnica prințului ar putea petrece Crăciunul alături de regina Elizabeth a II-a şi alţi membri ai familiei regale a Marii Britanii.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits”. A fost căsătorită timp de doi ani cu Trevor Engelson.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare – prinţul William – şi cei doi copii ai acestuia – prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram