LSD la Chișinău: Participați la două sesiuni meditative audio pentru o călătorie în interior și relaxare profundă

soundheal

Sesiune meditativă audio de la LSD la Chișinău (Lab Sound Design): Vor fi două sesiuni audio: pe data de 16 decembrie de la 19:00 la 22:00 și pe 17 decembrie de la 17:00 la 20:00.

Aceste sesiuni oferă o călătorie plăcută în interior, unde vă veți relaxa profund și veți putea urmări cum vă dizolvați în sunetele instrumentelor muzicale autentice. Ca efect veți observa oprirea dialogul interior, calmarea și aprofundarea procesul de respirație, eliberîndu-vă de gânduri neliniștite.

Sesiunea de sunet are un efect terapeutic incredibil de puternic, cufundă corpul uman într-o stare acustică unică, oprește controlul excesiv al minții, îmbunătățește imunitatea, și permite organismului să se repare, datorită unei relaxări profunde. Îmbunătățește auzul, vederea, atenția, senzațiile tactile, activitatea creierului. Îmbunătățește glanda pineală. Restaurează câmpul bio uman. Distruge paraziții din organism. Îmbunătățește activitatea organelor interne. Reface sistemul nervos. Relaxează corsetul muscular și elimină rigiditatea. Reface conexiunile neuronale, contribuie la vindecarea autismului. Acesta nu este o panacee, ci o oportunitate de a dezvolta o funcționare deplină a organismului. Iar la un nivel mai înalt, vă oferă posibilitatea unei interacțiuni mai profunde și mai conștiente cu lumea.

În general, cuvintele nu pot descrie această senzație… asta trebuie să simțiți.

Înregistrare și detalii https://goo.gl/bNf9zd
COST: https://goo.gl/bNf9zd

Viber sau Whatsapp pentru întrebări: +380939640100 – Boguslav +37360112929 – Nadejda

Vă rugăm să rezervați un loc din timp, pentru că numărul de participanți este limitat. Luați cu voi karemat sau covoraș de yoga, sac de dormit sau plapumă și pernă pentru confort.

Detalii în evenimentul de pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente