(FOTO) Mii de persoane îi aduc şi astăzi omagii Regelui Mihai; Noaptea trecută, rândul ajungea la Sala Palatului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mii de oameni au mers, în ultimele trei zile, la Palatul Regal din Bucureşti, România pentru a se închina la catafalcul Regelui Mihai. În cursul nopţii de joi spre vineri, rândul format din oamenii care au mers să îi aducă un ultim omagiu Majestății Sale era impresionant.

Având în vedere fluxul mare de oameni din ultimele zile, Familia Regală a decis ca cei care au dorit să îşi ia rămas bun de la Regele Mihai să aibă acces toată noaptea în Palatul Regal, deşi iniţial programul era până la ora 22:00.

Oameni simpli au ales să străbată chiar şi câteva sute de kilometri pentru a-şi lua rămas-bun de la Regele Mihai. Ei au venit din Botoşani, Timişoara sau Alba Iulia. Prinţul de Wales şi regele Juan Carlos I al Spaniei sosesc vineri la Bucureşti, pentru funeralii, potrivit Mediafax.

Mai mulţi reprezentanţi ai Familiilor Regale din Europa şi alte ţări ajung, vineri, în Bucureşti, pentru funeraliile regelui Mihai.Printre aceştia se numără prinţul de Wales, regele Juan Carlos I al Spaniei şi regina Sofia şi Marele Duce de Luxemburg, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

La funeraliile regelui Mihai au confirmat participarea Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei şi Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei, potrivit listei participanţilor publicată de Casa Regală a României.

Regele Mihai va fi înmormântat sâmbătă, la Curtea de Argeş din România.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...