Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Foștii elevi duc ZdG la…

Foștii elevi duc ZdG la școală

Echipa Ziarului de Gardă a lansat campania de abonare a instituțiilor de învățământ din toată R. Moldova la ziare. Fiecare bibliotecă școlară merită să aibă o colecție de ziare, fiecare învățător trebuie să se informeze, fiecare elev poate fi încurajat să citească. Fiecare fost elev poate dona un abonament pentru școala sa. 

Acum, abonarea școlilor din orice localitate a R. Moldova se poate face on-line dar și la oficiul poștal, iar poștașii vor duce ziarul în fiecare săptămână direct la școala selectată de abonați.

În paralel, ZdG completează o hartă a școlilor abonate, pentru ca toată lumea să cunoască ce instituții de învățământ sunt abonate și care școală încă nu și-a găsit donatorul de abonament.

ZdG încurajează foștii elevi să își aboneze școala în care au învățat, dar și învățătorii dragi și să anunțați redacția despre abonările realizate, ca să adăugăm numele școlilor pe hartă. La moment, au fost deja abonate 30 de școli: din Romanești, raionul Strășeni, din satele Bușila și Chirileni, raionul Ungheni, din Pojăreni, raionul Ialoveni, Baraboi, raionul Dondușeni, Zăbriceni și Bădragii Noi, raionul Edineț, Văratic, raionul Râșcani, Alcedar, raionul Șoldănești, Lalova, raionul Rezina, Baxani, raionul Soroca și Căinari, raionul Căușeni. De asemenea au fost abonate școlile din orășelele Strășeni, Ungheni, Cimișlia, Rezina, Edineț, Ialoveni și o școală din orașul Bălți.

Menționăm, că abonarea continuă și se poate face la orice oficiu poștal din R. Moldova, dar și în mod electronic, pe pagina web a Ziarului de Gardă, www.zdg.md, unde abonările se pot face chiar și din străinătate. Toți cei care fac abonamente pot participa și la concursul abonaților ZdG, care oferă mai multe premii.

Dacă cunoașteți un învățător sau un pensionar din localitatea Dvs. care ar vrea să citească ZdG, dar nu are posibilități să aboneze, vă rugăm să ne scrieți datele acestei persoane într-o scrisoare sau la nr. de telefon 022-23-26-33, sau un email la adresa zdg.abonare@gmail.com . Redacția va căuta posibilități pentru abonarea acestora.