/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un deputat PD, supărat că aleșii poporului au pe masă drapelul României: Imaginați-vă că vom pune 24 de drapele rusești

missing
15 decembrie 2017, ora 11:51

„Permite regulamentul Parlamentului ca deputații să pună pe masa lor de lucru drapelul altor state? În acest context vreau să spun că toți ținem minte susținerea pe care o oferă Guvernul României țării noastre, dar asta nu ne oferă dreptul de a ne bate joc de instituțiile de stat. Imaginați-vă că mâine aici vor apărea 24 de drapele ale Federației Ruse, patru ale Turciei. În ce vom transforma această instituție? Vă rog să încetați să vă bateți joc de această instituție și să scoateți drapelul altor state de pe birourile de lucru”, a spus democratul.

Andrian Candu a ținut însă să menționeze că astfel de discuții în plenul Parlamentului nu sunt etice și corecte: „Vă adresați mie, pentru că eu moderez această ședință. Dacă este de procedură o adresăm în mod oficial direcției juridice, care analizează și vine cu un răspuns clar. Altfel vom crea un ping-pong de declarații”.

Menționăm că partidul liberal a propus astăzi din nou declararea anului 2018 -Anul Unirii, însă propunerea nu a fost susținută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram