Caz șocant la o școală din România; Un băiat a fost violat de către trei colegi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un băiat în vârstă de 12 ani, din județul Bacău, România susține că a fost violat chiar în curtea școlii de către trei colegi de 14 ani în timpul orelor de curs. Poliția a început o anchetă și a dispus expertizarea psihiatrică a violatorilor, fiind sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului în acest caz.

Potrivit presei locale, părintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de poliție că fiul său a fost violat de trei colegi cu doi ani mai mare decât acesta. Întreaga orgie sexuală s-ar fi consumat în curtea școlii în timpul orelor de curs. Copilul de 12 ani ar fi fost obligat să facă sex oral cu cei trei băieți de 14 ani.

Ulterior, victima violului a intrat la cursuri, însă fără a avea curaj să spună profesorilor ceea ce i s-a întâmplat, chiar dacă, la fel ca și agresorii săi sexuali, au lipsit de la primele ore de curs. Abia când a ajuns acasă, copilul a povestit tatălui său abuzul la care a fost supus.

„În urma sesizării făcută de către tatăl minorului, s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. În acest caz, sunt cercetați trei minori din comuna Sascut”, a declarat, joi, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.

Anchetatorii au dispus la Serviciul de Medicină Legală Bacău expertizarea celor trei copii de 14 ani pentru a se stabili dacă au avut discernământ atunci când l-ar fi violat pe băiatul de 12 ani. Totodată, polițiștii au sesizat în acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, având în vedere gravitatea faptei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...