/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Urmărește LIVE ședința Parlamentului Republicii Moldova din 15 decembrie 2017

missing
15 decembrie 2017, ora 09:50

Astăzi, deputații vor discuta în lectura a doua proiectele legii bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2018, proiectul legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul viitor, politica bugetar-fiscală și vamală.

Tot în ședința de vineri, Parlamentul urmează să aprobe un șir de modificări și completări la legislația financiară, precum și mai multe numiri în funcție. Parlamentul urmează să ratifice Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și UE privind asistența macrofinanciară pentru Republica Moldova și a Memorandumului de înțelegere ca parte integrantă a acestui Acord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram