Femeia povesteşte că înainte de căsătorie, fostul ei soţ a semnat un contract de investiţie într-un imobil, iar după nuntă au achitat suma integral. Acum trei ani, cei doi au divorţat, iar la împărţirea averii instanţa i-a dat câştig de cauză bărbatului, aşa că el a devenit unicul proprietar al locuinţei cu trei camere. În tot acest timp, ea continuat să stea împreună cu copiii în apartament. Într-o zi, femeia a descoperit că yala de la uşă a fost schimbată, iar toate lucrurile erau împachetate în saci şi scoase pe scară.

Femeia spune că fostul ei soţ i-a lăsat un apartament cu o cameră, însă nu se poate muta acolo deoarece nu ar avea căldură şi electricitate din cauza datoriilor acumulate de foştii locatari.

De cealaltă parte, bărbatul susţine că a somat-o în repetate rânduri să părăsească locuinţa.

Fostul soţ a adăugat că apartamentul în care femeia urmează să se mute este procurat de dânsul şi are toate condiţiile necesare pentru trai. Bărbatul mai spune că nu înţelege pretenţiile fostei sale soţii privind locuinţa cu trei camere.

Totuşi, femeia s-a mutat în casa care-i aparţine, dar spune că nu va ceda şi va ataca decizia instanţei pentru a-şi recupera cota-parte din apartamentul cumpărat în timpul căsătoriei şi în care au fost investit sume importante.