Parlamentul îşi va încheia activitatea pe 22 decembrie. Ce subiecte se vor regăsi pe ordinea de zi până atunci

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ultima şedinţă plenară din sesiunea de toamnă a Parlamentului va avea loc vineri, 22 decembrie. Despre aceasta a anunţat preşedintele Parlamentului, Andrtian Candu, după şedinţa de azi a Biroului Permanent al Parlamentului. Până atunci însă, agenda este destul de încărcată, a avertizat şeful Legislativului.

„Peste 50 de acte normative sunt pe agendă, inclusiv unele subiecte legate de bugetul Republicii Moldova, legate de legile care sunt agreate cu Fondul Monetar Internaţional în sistemul financiar-bancar, sunt şi legile agreate cu Uniunea Europeană, legat nemijlocit de asistenţa macrofinanciară, inclusiv acordurile, şi cel de grant, şi cel de împrumut, cu Uniunea Europeană”, a declarat Candu în faţa presei.

Acesta a mai spus că pe agendă se vor mai regăsi subiecte ce ţin de „câteva reforme care au fost iniţiate” în domeniul energetic, Justiţiei, şi cel financiar-bancar.

„Până vineri, săptămâna viitoare deputaţii vor lucra în regim mai încărcat, dar spre binele ţării”, a punctat preşedintele Parlamentului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...