/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Moderatoarele emisiunii Optmart SRL își invită telespectatorii la primul offline. Unde și când va avea loc întâlnirea

missing
14 decembrie 2017, ora 13:49

Vă așteaptă povești de viață, inspirație și atmosferă caldă. „Tema evenimentului va fi schimbarea. Fiecare dintre noi va ține câte un discurs și vom face o retrospectivă a emisiunii”, a menționat Diana Guja.

Nelipsite vor fi discuțiile de suflet într-un mediu intim, iar cele patru prezentatoare vor răspunde la întrebările celor care le urmăresc emisiunea.

Evenimentul va avea loc pe 26 decembrie, cu începere de la ora 19.00 la Sala de Aur, iar intrarea este liberă. Doritorii de a participa la offline trebuie să se înregistreze AICI, însă grăbiți-vă pentru că locurile sunt limitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram