O nouă fabrică de cablaje va fi deschisă la Cahul. Compania este în căutare de muncitori

DRAEXLMAIER_Cahul

Cea de-a treia fabrică de producere a componentelor electrice și a cablajelor din republica Moldova, va fi deschisă la Cahul, în 2018. Anunțul a fost făcut de către Grupul DRÄXLMAIER, unul dintre cei mai importanți furnizori pentru industria auto aflaţi în Moldova.

Fabrica se va concentra pe producerea componentelor şi cablajelor electrice pentru industia automotivă. În vederea organizării fabricii, compania va reconstrui clădirea pe str. Muncii nr.4.

Mai mult, compania va investi în dezvoltarea sistemului energetic, va asigura alimentarea cu apă, canalizarea, gazificarea clădirii pentru a crea condiții de lucru cele mai bune pentru angajați. Procesul de producție va începe în 2018.

Grupul DRÄXLMAIER din Moldova a fost înființat în 2007 în orașul Bălți. În 2011, DRÄXLMAIER a deschis a doua fabrică în Bălți. În 2016, compania a început extinderea celei de-a doua locaţii și construcția s-a încheiat în vara 2017.

În prezent, compania este în căutarea candidaţilor atât pentru poziţii administrative, cât şi muncitori. Compania oferă creştere şi dezvoltare profesională pentru toţi cei interesaţi. Puteţi vizualiza locurile de muncă vacante pe www.draexlmaier.md.

Candidaţii interesaţi de a obţine un loc de muncă, pot completa un formular de aplicare (CV) şi a-l expedia la adresa electronică [email protected]. Un model poate fi găsit pe pagina web a companiei, la rubrica Cariere.

Pentru informaţii adăugătoare, solicitanţii ne pot contacta la numerele de telefon +373 (231) 91-722, +373 (231) 91-723.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Stela Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente