/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vincuvin.shop - vinurile din Moldova se găsesc la un click distanță. Un nou magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

missing
14 decembrie 2017, ora 12:34

Indiferent că poate fi vorba de o simplă zi a săptămânii alături de prieteni sau de un eveniment mare și important, echipele noastre de livrare sunt pregătite șă ofere vinul și cantitatea dorită în orice punct al Chișinăului. Comenzile făcute pe site pot fi livrate la adresa dumneavoastră sau la oricare altă adresă indicată în formularul de pe site.

Dacă alegeți livrarea VINCUVIN PROGRAMAT, vă garantăm ca produsele comandate ajung la dumneavoastră în aceeași zi, între orele 19:00 și 21:00. Comenzile pentru acest tip de livrare se primesc până la ora 15:00. Comenzile primite mai târziu de ora 15:00 se transmit pentru ziua următoare. Pentru acest tip de livrare va fi aplicat un cost adițional de 25 lei.

Dacă alegeți livrarea VINCUVIN EXPRESS, vă garantăm că produsele comandate ajung la dumneavoastră în timp de 50-60 minute. Pentru acest tip de livrare va fi aplicat un cost adițional de 60 lei perceput de partenerul magazinului nostru Straus.md.

Magazinul oferă soluții pentru toate tipurile de achitare cu cash sau card. Puteți achita produsele comandate direct pe site prin intermediul platformei securizate e-comerț, sau la livrare, folosind cardul sau clasicul numerar.

Vincuvin.shop oferă o gamă largă de produse a vinificatorilor autohtoni. Pe rafturile noastre puteți găsi producția Purcari, Carpe Diem, Chateau Vartely, Cricova, Et Cetera, Minis Terrios, Gogu Winery, Novak Winery, Gitana Winery, Atu Winery. Achizițiile făcute prin intermediul magazinului sunt dublate de recomandări și suport permanent.

P.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram