„Lupta” împotriva corupției continuă. Maia Sandu aduce învinuiri noului șef CNA

maia-sandu-1
Foto: Basarabia.md

Maia Sandu l-a învinuit pe Bogdan Zumbreanu, șeful Direcției Urmărire Penală a Centrului Național Anticorupție (CNA), de implicarea în cel puțin trei dosare condamnate la CEDO, dar și de prejudicierea Republicii Moldova cu milioane de euro. Despre aceasta, Maia Sandu a scris pe pagina sa de facebook.

„Lupta” împotriva corupției continuă… Plahotniuc numește în funcții oameni după chipul și asemănarea sa. Implicat în cel puțin trei dosare condamnate la CEDO, care au prejudiciat Republica Moldova cu milioane de euro, Zumbreanu este răsplătit de guvernare în stilul cu care ne-a obișnuit. Partidul Democrat, ca de fiecare dată, mimează niște proceduri democratice, dar, de fapt, numește în funcții oameni implicați în scheme dubioase”, a menționat lidera PAS.

În aceleași mesaj, aceasta mai scrie că: „Doar cu astfel de oameni PD își poate continua regimul polițienesc, de protejare a hoților și sărăcire a țării. Rușine, Raisa Apolschi, Anatolie Zagorodnîi, Anghel Agache, Eugen Bodarev, Corneliu Padnevici, Sergiu Sârbu, Igor Vremea! Vinovăția voastră este la fel de mare ca a lui Plahotniuc pentru starea gravă în care ați adus Republica Moldova”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente