/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, flăcări în Rusia și atac la Harkov! SUA încep să trimită noul ajutor Kievului

Maia Sandu, despre Bogdan Zumbreanu: Plahotniuc numește în funcții oameni după chipul și asemănarea sa

missing
13 decembrie 2017, ora 14:17

„Implicat în cel puțin trei dosare condamnate la CEDO, care au prejudiciat Republica Moldova cu milioane de euro, Zumbreanu este răsplătit de guvernare în stilul cu care ne-a obișnuit. Partidul Democrat, ca de fiecare dată, mimează niște proceduri democratice, dar, de fapt, numește în funcții oameni implicați în scheme dubioase. Doar cu astfel de oameni PD își poate continua regimul polițienesc, de protejare a hoților și sărăcire a țării. Rușine, Raisa Apolschi, Anatolie Zagorodnîi, Anghel Agache, Eugen Bodarev, Corneliu Padnevici, Sergiu Sârbu, Igor Vremea! Vinovăția voastră este la fel de mare ca a lui Plahotniuc pentru starea gravă în care ați adus Republica Moldova!”, a scris lidera PAS pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că, Șeful Direcției urmărire penală din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA), Bogdan Zumbreanu, a câștigat astăzi  postul pentru șefia CNA. Acesta a primit șapte voturi, iar candidatura sa urmează să fie confirmată de Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram