Ambasada României deschide la Chişinău o carte de condoleanţe în memoria Regelui Mihai I pentru cetăţenii moldoveni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doritorii de a transmite mesaje de condoleanţe Familiei Regale din România, o vor putea face în zilele de 14-16 decembrie, la Ambasada română de la Chişinău. Misiunea diplomatică română va deschide o Carte de Condoleanțe în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I al României.

Astfel, potrivit unui mesaj al ambasadorului român, Daniel Ioniţă, cetățenii Republicii Moldova care doresc să transmită mesaje de condoleanțe Familiei Regale, sunt așteptați la sediul Ambasadei României, la sediul din Strada București 66/1, în zilele de 15 și 16 decembrie 2017, în intervalele orare 10.00 – 12.00 și 14.00 – 16.00.

„În data de 14 decembrie 2017, în aceleași intervale orare sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor publice centrale din Republica Moldova, ai partidelor politice parlamentare si extra-parlamentare, precum și membrii corpului diplomatic acreditat”, a mai menţionat ambasadorul român.

Guvernul României a decis declararea zilelor de 14, 15 și 16 decembrie 2017 drept zile de doliu național pe întreg teritoriul României.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...