Barcelona, aproape de a aduce cel mai dorit atacant din Spania

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Barcelona este aproape de a rezolva primul transfer pentru sezonul vitor. Dacă zvonurile se confirmă, actualul lider din La Liga nu doar că va aduce un jucător de top, dar va şi slăbi o rivală din Spania.

Potrivit Radio Catalunya, Antoine Grizemann şi-a dat acordul pentru a merge pe Camp Nou la finalul acestui sezon. Acum, Barcelona urmează să negocieze cu Atletico Madrid.

Sursa citată precizează că Barça nu va plăti clauza de reziliere, în valoare de 100 de milioane de euro, şi că cele două cluburi vor ajunge la un acord economic pentru fotbalistul de 26 de ani.

Vicecampioana Spaniei a reuşit, astfel, să învingă concurenţa lui Manchester United, echipă care era la rândul său interesată de atacantul francez.

Recent, Le10Sport a anunţat că Griezmann a fost convins de oferta catalinilor, care i-ar oferi un salariu de 20 de milioane de euro. Mai mult decât atât, fostul jucător de la Real Sociedad este încântat de faptul că va putea lupta pentru trofee la formaţia blaugrana.

Antoine Griezmann are contract cu Atletico Madrid până în 2022. În acest sezon, are 7 goluri şi 5 pase decisive în 21 de meciuri, în toate competiţiile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...