Ai o afacere? Paynet oferă clienților tăi soluții SMART de primire a plăților!

De ce afacerile on-line din țara noastră nu s-au dezvoltat în măsura în care au făcut-o cele de peste hotare? E foarte simplu, Republica Moldova nu avea oportunitatea să ofere mai multe posibilități de achitare potențialilor clienți. De mai bine de doi ani, de când a apărut Paynet pe piață, Moldova s-a afiliat „electronic” marelor state ale lumii. Datorită inovațiilor soluțiile de plată au evoluat și ele.

În contextul sărăbătorilor de Crăciun, când toți vin de peste hotare, oferă-le clienților tăi soluții smart de achitare. Paynet îți vine în ajutor oferindu-ți oportunități mai nonconformiste de primire a banilor. În acest fel, ești în pas cu ultimile tehnologii și vii în întâmpinarea clientului care îți pășește pragul localului sau îți vizitează magazinul online.

Ești deținătorul unui local?

#La momentul actual există două posibilități de plată: cash sau prin card bancar. Dacă ești sau planifici să devii un antreprenor, nu ezita să oferi consumatorilor mai multe soluții, deoarece diversificând metodele de achitare îți asiguri o poziție mai solidă pe piață, iar asta arată că îți pasă de clientul tău. Lucrurile inovatoare prind bine la public, astfel faptul că în localul tău clientul poate achita nu doar cash și cu cardul bancar, dar utilizând telefonul mobil, prin intermediul unui QR- Code, e deja ceva trendy.

 Paynet îți vine în ajutor ca implementezi acest sistem în favoarea clienților tăi, indiferent de banii electronici (Yandex, kiwi, Bitcoin, Mastercard etc.) pe care preferă să îi utilizeze. Astfel, aceștia  își vor putea achita consumația într-un mod mai rapid și comod. Un client împlinit generează un feedback pozitiv, în consecință beneficiază ambele părți.

În acest context,  ar fi relevant să menționăm succesul localului Draft, care a acceptat porvocarea Paynet și îndeamnă clienții săi să utilizeze QR-Code la achitarea consumației. Implementarea achitărilor prin scanarea codului este foarte simplă și accesibilă, iar clientul are nevoie doar de telefonul său mobil și aplicația Paynet instalată. Din moment ce oferi unui client mai multă mobilitate în acțiuni și mai multe modalități de plată, acesta va opta în favoarea localului pe care îl deții.

P2

Ești proprietarul unui magazin online ?

# Presupunem că ai un magazin on-line de electrocasnice, haine, bijuterii etc., Paynet îți vine în ajutor din moment ce te-ai decis să propui clienților mai multe modalități de achitare. Diversificarea soluțiilor îți oferă o plus valoare, prin urmare, din moment ce alegi să utilizezi Paynet-ul în afacere, îți mărești considerabil publicul țintă. Viitorul aparține banilor electronici și trebuie să mizăm pe acest lucru. În era tehnologiilor toți sunt în căutarea unor metode mai simple de efectuare a plăților și un alt motiv că transferurile obosesc. Paynet este modalitatea perfectă pentru atragerea consumatorilor, deoarece o soluție de plată ușor inteligibilă este tot de ce are nevoie un client. Oportunitatea în cauză contribuie și în atragerea consumatorilor de peste hotarele țării, deoarece fiind interesați de un anumit produs, ei vor putea să-l achite în modul convenabil lor.

Printre exemplele elocvente, care au implementat soluțiile oferite de Paynet, putem menționa site-urile 999.md și jobs.diez.md. Alternativa te poziționează în topul preferințelor, deoarece clientul poate achiziționa cu un click produsul dorit de pe site-ul tău și poate achita datorită portmoneului electronic .

unnamed

Organizezi un festival sau un eveniment pentru sute de oameni ?

# Planifici un festival sau vrei să creezi o zonă de divertisment și ai nevoie de o soluție personalizată? Nicio grijă, Paynet  îți pune la dispoziție o nouă modalitate de plată care te scapă de grijile banilor cash și celor prin terminale bancare. Consumatorii vor avea nevoie doar de un lucru care le stă mereu la îndemână, telefonul mobil și aplicația instalată, prin urmare ei nu se vor complica, iar tu vei câștiga.

Peste hotare practica de achitare on-line este demult utilizată, recent peste 5000 de magazine din Rusia au adoptat plățile în Bitcoin, ceea ce conturează accentul pe care îl pun antreprenorii pe dezvoltarea valutei electronice. Un alt exemplu demn de urmat, sunt și festivalurile internaționale cum ar fi Neversea sau Untold. Implementarea modalităților virtuale de achitare ușurează munca organizatorilor, cât și a consumatorilor, făcâdu-l să se gândească la distracții, nu la banii cash din buzunar.

Succesul comapaniilor de peste hotare cum ar fi YandexMoney, Paypal, Bitcoin ne uimesc, dar trebuie să ținem cont că și în Moldova au ajuns aceste posibilități de achitare. Paynet este una dintre companiile autohtone care s-au specializat în plăți și a contribuit la dezvoltarea „virtuală” a pieții din Moldova. Prin urmare trebuie să valorificăm leul nostru electronic și să-l introducem în modalitățile electronice de achitare. Băncile interacționează doar cu alte bănci, iar Paynet oferă soluții pentru toți.

Taguri: #Paynet
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente