/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

România: O tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului de o femeie. Suspecta a fost reținută

missing
13 decembrie 2017, ora 09:52

Incidentul a avut loc marţi seară, la staţia de metrou Dristor 1. O femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul. Nicio persoană aflată în apropiere nu a văzut ceea ce s-a întâmplat.

“Din datele existente la acest moment, rezultă că persoana în cauză, cea pe care o căutăm în acest moment, ar fi împins pur şi simplu victima spre garnitura de metrou care se apropia de staţie. Nu reiese în acest moment o asemenea chestiune, că ar fi fost implicate într-un conflict”, menționează poliția din Buucrești.

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, în altă staţie.

Suspecta o femeie de 36 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore în cursul nopții. Aceasta urmează să fie dusă în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii români încearcă să afle care este motivul crimei.

Oamenii legii din România spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, într-o altă stație de metrou.

“Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici”, menționează poliția română.

Tânăra ucisă se numește Alina Ciucu și era din Craiova. Din primele informații oficiale, cele două femei nu se cunoşteau.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram