O femeie a fost reținută, după ce a împins o tânără pe linia de metrou din București; S-a aflat motivul crimei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce o femeie a împins o tânără de 25 de ani la stația de metrou Dristor sub roțile metroului, Dan Antonescu face o analiză și spune că cea care a comis macabrul act are probleme psihice. Criminolog Dan Antonescu mai precizează că pe lângă analiza sa, i s-a mai comunicat acest aspect din surse sigure.

„95% e o problemă psihică, un deranjament major, de aici și comportamentul aberant. Problema e pierderea unei vieti, șocul pe care l-a resimțit societatea, trauma prin care a trecut prima victimă. Toate ar fi putut cumva fi prevenite dacă această femeie ar fi fost internată. Din ce știu e cunoscută cu probleme psihice. În primul rând comportamentul ei, dar unele surse destul de credibile vehiculează aceasta ipoteză. O să vedeți că se va confirma”, a spus Dan Antonescu la Antena 3, potrivit Dcnews.

Acesta a analizat și profilul victimelor, femei tinere. Specialistul susține că e posibil ca cea responsabilă de oribila crimă și de o tentativă, să fi fost o persoană părăsită de către iubit sau soț pentru o femeie mai tânără.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...