17:50:20 29.03.2024
Stiri

O femeie a publicat pe Twitter o discuție auzită în tren, în care un bărbat dezvăluia că și-a înșelat iubita

Știri 13.12.2017 07:30 Vizualizări2427 Autor: Ziarul National


O femeie a publicat pe Twitter o discuție auzită în tren, în care un bărbat dezvăluia că și-a înșelat iubita Sursa: digi24.ro

În era informației și a rețelelor de socializare, cu greu mai pot fi păstrate secretele. O tânără care, în timp ce mergea cu trenul, a auzit discuția unor pasageri, în care un bărbat povestea că și-a înșelat iubita, a decis să împărtășească informația cu internauții.

Un bărbat le-a dezvăluit prietenilor lui, cu care circula în tren, metodele prin care și-a înșelat de mai multe ori iubita, relatează indy100.

Emily Shepherd, o pasageră care se afla în tren la acel moment, a auzit discuția și a decis să publice pe Twitter ceea ce auzise, în speranța că informația va ajunge și la urechile prietenei.

„Dacă cineva are un iubit pe nume Ben, care se află acum în trenul Bournemouth-Manchester, el tocmai a povestit prietenilor lui că te înșală. Desparte-te de el”, a scris tânăra de 23 de ani pe Twitter.

Zeci de mii de oameni s-au implicat în căutarea lui „cheating Ben” (Ben care înșală), inclusiv o femeie de afaceri, celebră în Marea Britanie, Deborah Meaden.

„Să sperăm că este doar unul... Dragă Ben, cel care înșeli, poți să îți recunoști fapta, până nu e prea târziu și toți ceilalți bărbați numiți Ben află unde locuiești”, scrie Deborah Meaden pe Twitter.

Peste 25.000 de oameni au distribuit mesajul, iar peste 60.000 de utilizatori au apreciat postarea.

Cu toate astea, Ben nu a fost găsit, cel puțin nu public, dar căutarea continuă.

Sursa: digi24.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md