(video) Zaria Bălți a devenit câștigătoarea turneului selecționatelor „Elite Clubs” 2017

CVM_0399

Zaria Bălţi a devenit câștigătoarea turneului selecționatelor „Elite Clubs”, ediția 2017. În finală, jucătorii antrenați de Alexandru Patraman s-au impus în fața echipei CSCT Buiucani-Dacia Chişinău, scor 2-1.

Golurile în meciul din marea finală au fost înscrise de Dan Cramarenco (minutul 9) și Tima Sușițchi (75) – Zaria Bălți, respectiv Dan Znagovanu (77) – CSCT Buiucani-Dacia Chişinău.

În meciul pentru locul III, Sheriff Tiraspol a trecut de Zimbru Chișinău, scor 2-1. Ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate de Vladimir Covcenco.

La competiție au participat echipele-selecţionate ale cluburilor de fotbal Zimbru Chişinău, Sheriff Tiraspol, CSCT Buiucani-Dacia Chişinău și Zaria Bălţi. Echipele a fost alcătuite din jucători cu anul nașterii 2000, 2001, 2002 și 2003.

Partidele decisive au avut loc pe 10 decembrie la CPSM de la Vadul lui Vodă cu ocazia Zilei Mondiale a Fotbalului.

La ceremonia de premiere au fost prezenți Pavel Cebanu, președintele FMF, Oleg Molceanov și Anatolie Bodean, inspectori federali FMF.

Turneul are drept scop popularizarea și promovarea fotbalului prin descoperirea tinerilor fotbaliști talentați și perfecționarea măiestriei sportive a acestora. De asemenea, inițiativa FMF va contribui la consolidarea legăturilor sportive inter-regionale, dar și la schimbul de experiență între antrenori.

Taguri: #FMF
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente