Va încerca Plahotniuc să devină premier până la finele anului?! PD convoacă Consiliul Naţional Politic şi Biroul Politic al formaţiunii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Democrat anunţase despre posibile remanieri guvernamentale până la finele acestui an, în urma unei evaluări făcute în interiorul formaţiunii, iar preşedintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a scris în una dintre postările sale pe Facebook că liderul PD, Vlad Plahotniuc va încerca în luna decembrie să devină premier. Se pare că lucrurile urmează să de decidă pe parcursul zilelor de joi şi vineri ale acestei săptămâni, atunci când PD va organiza mai întâi şedinţa Consiliului Naţional Politic, iar mai apoi va convoca în şedinţă şi Biroul Politic al formaţiunii.

Despre aceasta a anunţat azi, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, după şedinţa tradiţională de astăzi a Partidului Democrat.

„Finalul de săptămână este destul de intens pentru Partidul Democrat. Pentru joi este convocat Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat, iar pentru ziua de vineri – Biroul Politic. Evident, în cadrul cărora vor fi abordate cele mai importante rezultate, care sunt pe ultima perioadă a Partidului Democrat, dar şi obiectivele de partid pentru viitor, strategiile, intrăm într-un an electoral şi luăm în considerare şi aceste momente”, a spus Gămurari.

Tot la acest subiect, Gămurari a spus că a văzut clar în activitatea care a pornit din martie 2017 şi „acea intensitate, acele reforme şi lucrul care este depus, observaţi că am fost criticaţi, suntem criticaţi şi deseori nu reacţionăm pentru că pur şi simplu nu există posibilitate şi timp pentru aceasta, dar ritmul nu va scădea, ritmul va fi unul şi mai intensiv, în contextul în care 2018 va fi un an electoral, iar acele două evenimente majore care vor avea loc joi şi vineri cred că vor da un răspuns la strategia pe care o va lua Partidul Democrat în continuare pentru 2018”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...