/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/GRAFIC/ Sondaj la comanda PDM. Ce partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri

missing
12 decembrie 2017, ora 11:33

Din totalul eșantionului, pentru PSRM ar vota 24.7%, pentru PAS – 16.3%, pentru PDM – 12.4%, iar pentru Platforma DA – 6,4%.

PCRM a obținut doar 5% din voturi, urma de PN cu 2.8% și PL – 2%. Celelalte partide au obținut sub 2% – Partidul Șor, PPEM, PUN și PLDM.

Un al sondaj, care a fost prezentat săptămâna trecută de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova arată că din cei 1181 de respondenți 34.9 ar vota pentru Partidul Socialiștilor la viitoarele alegeri parlamentare. Socialiștii sunt urmați de PAS cu 17,7%; PDM cu 4,7% și Platforma DA cu 3,3%.

Foto: IMAS

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram