/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Terminale de comandă electronică de TAXI au fost instalate la Aeroportului Chișinău

missing
12 decembrie 2017, ora 10:51

Pentru a comanda un taxi este necesar de a tasta „Standard” sau „Confort”, în dependență de ce clasă preferă pasagerul. După apăsarea tastei, se tipărește talonul cu informația despre autovehicul (clasa, modelul, nr. de înregistrare) care este disponibil. Autovehiculul este disponibil un timp limitat (10-15 minute, care se poate modifica). Dacă pasagerul timp de 10-15 minute nu s-a apropiat de taxi, comanda se anulează, iar taxiul se întoarce în rând, ca „Disponibil”.

Interfața programei este realizată în 3 limbi – Română, Rusă și Engleză.

În cazul în care serviciul este indisponibil, comenzile de taxi se repartizează de către dispecerii companiei (unul este la ghișeu în sala de sosiri și altul este la parcarea special amenajată pentru autovehiculele „Taxi”).

Foto: Facebook/ Chisinau International Airport

Foto: Facebook/ Chisinau International Airport

Foto: Facebook/ Chisinau International Airport

Foto: Facebook/ Chisinau International Airport

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram