(foto) 6 idei de cadouri de Crăciun pentru femeile dragi

Iarna este despre căldură, ciocolată fierbinte, haine moi și confort la superlativ. Dacă mai punem pe listă luminițele de Crăciun, colindele și cadourile frumos ambalate, e clar că vorbim despre un anotimp al fericirii!

Și dacă a venit vorba de cadouri, știm că uneori poate fi dificil să găsești darurile perfecte pentru femeile dragi. De aceea, ne-am gândit să îți facem căutarea mai ușoară cu câteva idei de daruri care spun „m-am gândit la tine”.

#1. Tricotaje confortabile

Alcătuiește un set format din căciuliță și mănuși care să țină frigul și vântul departe de ea, când iese la plimbare. Împletiturile ne aduc aminte de vremea copilăriei, așa că sunt ideale în acest sezon al bucuriilor simple. Avem pregătită o selecție de modele de căciuli și mănuși tricotate din lână și cașmir, în nuanțe delicate!

 

#2. Cipici moi, pentru piciorușe călduroase

Noi, fetele, simțim mai ușor frigul la picioare, chiar și atunci când stăm în casă. Cipicii sunt încălțămintea ideală de interior pe durata iernii: extra pufoși, foarte comozi și în același timp feminini. Poți alege un model din pluș fin sau unul tricotat.

 

#3. Pantofii eleganți la care visează

Oricine știe că o femeie nu are niciodată prea mulți pantofi. Află-i mărimea și alege pentru femeia iubită o pereche de pantofi stiletto fini și eleganți – piesa de rezistență pentru nenumărate ținute. Așează-i sub brad și privește-i suprinderea când îi descoperă!

 

4

#4. O geantă superbă din piele naturală

Regula pantofilor se aplică și genților, bineînțeles, pentru că geanta din piele naturală e accesoriul de bază în ținutele doamnelor și domnișoarelor. Dăruiește o geantă fermecătoare în nuanțe de roșu bordo sau auriu, culorile sezonului, și n-ai cum să greșești.

 

#5. Botine confortabile

Botinele sunt de bază în stilul casual, de zi cu zi. Orientează-te după un model mai deosebit, colorat, care inspiră căldură și comoditate.  Blănița, puful și pielea întoarsă sunt texturi la modă acum, așa că poți profita de acest indiciu pentru a găsi perechea potrivită.

 

#6. Un Gift Card pentru orice dorință

Și dacă uneori ideile nu se aliniază, ești grăbit sau ai prea multe opțiuni și nu poți decide, un Gift Card amma shoes este răspunsul. Cardurile valorice pot fi dăruite și mamei, și prietenei sau iubitei și sunt mereu apreciate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente