/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ METEO. Cum va fi vremea pe 12 decembrie? Temperaturile vor înregistra o ușoară creștere

missing
12 decembrie 2017, ora 08:09

În nordul țării atmosfera va fi plăcută, iar cerul va fi străbătut de raze de soare întreaga zi. Dimineața va fi cam frig cu 3 grade în termometre, însă pe parcursul zilei se va încălzi până la 11 grade.

Și în centru se va produce o îmbunătățire a vremii. Cerul va fi senin, iar vremea se va încălzi cu câteva grade față de ziua precedentă. Dimineața vor fi 2 grade, iar la prânz 7.  

În sudul țării vom prinde vreme caldă și însorită. Dimineața se vor înregistra 4 grade, iar maxima zilei va atinge 12 grade.

La Chișinău vom găsi cam aceeași situație. Vremea se mai domolește și ne vom bucura de soare întreaga zi. La noapte vom avea un grad cu plus, iar ziua, temperatura va crește până la 9 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram