Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi într-o zi memorabilă de marți, 12 decembrie

pexels-photo-318381
Foto: freestocks.org

Pregătirile pentru sărbătorile de Crăciun sunt în toi. Ca un roi de furnici toți sunt în căutarea localurilor perfecte și cadourilor inedite. Fă o pauză și bucură-te de moment. #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți merge pentru o cantitate semnificativă de bună dispoziție. 

# La cafea cu Valentina Rotaru

Fotografia postată de Alina Shendrea.

Asociația Tinerilor Diplomați anunță un nou eveniment marca „La cafea cu un diplomat” alături de Deputata în Parlamentul Republicii Moldova, Valentina Rotaru. În cadrul evenimentul vor fi abordate tematici legate de educație, posibilitățile tinerilor în Moldova dar și peste hotare. Nu ezitați să-ți inviți și prietenii. Evenimentul începe la ora 18:00, detalii adiționale găsești pe Facebook.

# Conferință „Oportunități de dezvoltare în sectorul agricol”

Fotografia postată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Participă la 12 decembrie 2017, la cea de-a doua ediție a Conferinței tematice „Oportunități de dezvoltare în sectorul agricol pentru tineri și femei fermieri din Republica Moldova”. Evenimentul ce are drept scop de a susține tinerii antreprenori din domeniul agricol, va oferi tinerilor informații cu privire la oportunitățile de finanțare în domeniul agroindustrial, dar și ocazia de a realiza un schimb de informații cu alți antreprenori din Moldova, care dezvoltă afaceri de succes în domeniul agriculturii. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# The Christmas Collection

Fotografia postată de Georgette.

Brandurile „DININIMĂ” prezintă cea de-a doua ediție a evenimentului The Christmas Collection. În cadrul evenimentului designerii autohoni vor prezenta cele mai noi creații din acest an, rochii cocktail și alte combinații care ar putea să te inspire pentru a-ți alege ținuta de Revelion. Evenimentul, începând la ora 18:00, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 83. Informații adiționale găsiți pe Facebook. 

# Expoziție de artă în holul Inspectoratului Școlar Național

Fotografia postată de Inspectoratul Școlar Național.

Holul Inspectoratului Școlar Național este, din nou, o sursă de inspirație, un mediu plăcut, creativ și deosebit pentru angajați și vizitatori. Și pentru că tot ce este frumos trebuie și promovat, de lunni până vineri, de la 08:00 la 17:00, vei putea urmări o nouă expoziție de artă, inaugurată de curând. Detalii adiționale găsiți pe Facebook.

# Coco

Fotografia postată de Cinema Patria.

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt). Proiecția va avea loc la ora 10:00, vino să vezi și tu minunata călătorie a micului erou în lumea de apoi. Informații suplimentare găsești pe Facebook. 

# Colecționarul

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Romanul „Colecționarul” după John Fowles este pus în scenă, în regia Danielei Burlaca. Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tânărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană. Spectacolul va avea loc în scena Teatrului Geneza Art, la ora 19:00. Informații suplimentare găsiți pe Facebook.

# Expoziția Brazilor De Crăciun 2017

Fotografia postată de Klumea.

Cei mai frumoși brăduți s-au alineat la expoziția din Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu”. Fă un #selfiecubradu preferat și postează-l cu hashtagul #klumea #apriori sau #fautor #selfiecubradul, și ai oportunitatea să fii premiat zilnic cu câte o sticlă de bunătate de la Vinurile Fautor sau spumantul Apriori. Vezi mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente