21:42:51 28.03.2024
Stiri

Accidentul teribil de pe traseul Chișinău-Leușeni: O procuroră și soțul ei au decedat pe loc

Social 11.12.2017 09:39 Vizualizări10727 Autor: Ziarul National
Accidentul teribil de pe traseul Chișinău-Leușeni: O procuroră și soțul ei au decedat pe loc Pro TV


Cele două persoane decedate în accidentul teribil produs sâmbătă pe traseul Chișinău-Leușeni, lângă localitatea Stejăreni, sunt soții Pavalachi din Chișinău. Femeia, Olga Pavalachi, era procuror în cadrul Procuraturii Chișinău, iar soțul ei activa în calitate de șef de secție la „Chișinău Gaz” SRL.

În aceeași mașină se mai afla un cuplu care urma a fi cununat de soții Pavalachi. Aceștia au ajuns în stare gravă la spital.

„Skoda” în care se aflau cei patru s-a ciocnit violent în dimineața zilei de sâmbătă de un camion, după care prima mașină s-a rupt în două.



Procuratura Generală a făcut public un mesaj prin care exprimă „condoleanţe şi regrete profunde rudelor îndoliate şi tuturor celor îndureraţi în legătură cu trecerea în nefiinţă, în urma unui tragic accident rutier, a colegei noastre Olga Pavalachi, procuror în Procuratura municipiului Chişinău, oficiul Centru, şi a soţului ei. Dumnezeu să le odihnească somnul cel de veci şi să-i primească alături de aleşii săi”.

Fostul procuror-șef al Chișinăului, Ion Diacov, a caracterizat-o pe Olga Pavalachi ca fiind un procuror „modest și cinstit”, cum „rar se întâlnesc printre procurori”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md