Descoperă cele 5 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre evenimentul ADOR

Diez 5 motive

Haideți să-i cunoaștem pe eroii industriei creative din întreaga lume și să aflăm​ ​unde își găsesc inspirația. ​V​ei avea ocazi​a să-i întâlnești​ pe 15 decembrie, la Tekwill, în cadrul evenimentului ADOR. Vezi cele cinci lucruri frumoase care ne așteaptă în cadrul acestui eveniment.

1. Dacă ești parte a unei echipe creative, sigur ai auzit despre premiile Cannes Lions. La ADOR vei afla de la cea mai bună agenție de publicitate din România – Publicis România – cum este să câștigi acest premiu.

2. Știi cine sunt Finn și Jake? Atunci îți va fi interesant să afli despre experiența de lucru cu Adventure Time a celor de la studioul de animație Cinematic din Suedia.

3. Un spot publicitar bun adesea te face să plângi sau să râzi. La ADOR vei avea parte de o selecție din partea agențiilor de creație din Chișinău, numai bună pentru a trăi aceste emoții din plin.

4. Mr. Doodle este un artist contemporan din Marea Britanie de la care vei putea afla cum să-ți folosești imaginația non-stop și să te inspiri din tot ce-ți stă în cale.

5. Așa cum ADOR este deosebit, astfel și petrecerea de la sfârșit e una specială. Playlist-ul va fi format doar din piesele îndrăgite ale echipelor creative locale.

Pentru detalii și bilete, accesează www.ador.wtf.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente