Liga Campionilor: Real Madrid – PSG, „finala” din optimi. Alte meciuri tari

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid și Paris Saint-Germain vor oferi cel mai tare duel din faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor, conform tragerii la sorți care a avut loc luni la Nyon.

Un alt duel foarte interesant se anunță dubla dintre Chelsea și Barcelona, două echipe care au oferit meciuri memorabile în ultimul deceniu în cea mai importantă competiție intercluburi.

O dublă echilibrată va fi și cea dintre ultimele două câștigătoare ale UEFA Europa League: Manchester United – FC Sevilla.

Cea mai norocoasă echipă de la tragerea la sorți a fost Bayern Munchen, care chiar dacă a ocupat locul 2 în grupa cu PSG, va da peste Beșiktaș Instanbul în optimi.

Manchester City a fost și ea norocoasă la tragerea la sorți, reușind să dea peste FC Basel, echipa lui Guardiola, una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului, pornind clar favorită.

O altă echipă din Anglia, FC Liverpool, pornește și ea clar favorită în dubla cu portughezii de la FC Porto.

Nu de atâta noroc au avut cei de la Tottenham, care din postura de câștigători de grupă, vor da de finalista de anul trecut – Juventus.

Iată programul complet al optimilor de finală:

Juventus (Italia) – Tottenham (Anglia)

FC Basel (Elveţia) – Manchester City (Anglia)

FC Porto (Portugalia) – Liverpool (Anglia)

Sevilla (Spania) – Manchester United (Anglia)

Real Madrid (Spania) – Paris St. Germain (Franţa)

Shakhtar Donetsk (Ucraina) – AS Roma (Italia)

Chelsea (Anglia) – FC Barcelona (Spania)

Bayern Munchen (Germania) – Beşiktaş (Turcia)

Optimile de finală ale Ligii Campionilor se vor disputa pe 13/14 şi 20/21 februarie (turul) şi 6/7 şi 13/14 martie (returul).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...