Marea Britanie: Trenuri anulate și curse aeriene rămase la sol din cauza ninsorilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai multe curse aeriene au rămas la sol și unele trenuri au fost anulate în urma căderilor masive de zăpadă înregistrate în unele zone din Marea Britanie, informează Reuters.

Serviciul național de meteorologie din această țară, Met Office, a emis o avertizare de vreme rea în principal pentru centrul Angliei și i-a avertizat pe cei care doresc să plece la drum că se pot confrunta cu întârzieri în timpul călătoriilor cu mașina, trenul sau avionul, precum și cu blocarea vehiculelor sau cu anulări la nivelul sistemului de transport public.

Potrivit serviciilor meteo, 28 de centimetri de zăpadă au fost înregistrați la Sennybridge, în Țara Galilor, și 12 centimetri la High Wycombe, chiar în apropiere de Londra, potrivit Agerpres.

La Birmingham, în centrul Angliei, cursele aeriene au fost suspendate și în cazul a peste 10 linii de tren au fost raportate întârzieri. De asemenea, un meci de rugby care urma să se desfășoare la Londra a fost amânat din cauza „condițiilor meteorologice nefavorabile”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...