(video) Ilie Bivol ar putea renunța la vlogul lui cu peste un milion de abonați. Ce spune acesta în ultimul său video

15941327_10211807020434094_4421253059384599409_n

Ilie Bivol, vloggerul cu peste 1 milion 200 mii de abonați pe youtube și-a șters toate filmulețele de pe canalul său. De asemenea, acesta și-a șters și fotografiile de profil de pe YouTube, Facebook și Instagram, dar și imaginile de copertă.

Înainte ca să șteargă toate videourile, Ilie a filmat un ultim filmuleț, în care vorbește altfel decât de obicei. Acesta menționează că este om și se simte afectat de comentariile și reacțiile negative ce vin în adresa sa. Deși video a dispărut de pe canalul său, fanii săi au reușit să încarce video pe canalele lor. Mai jos vedeți voi despre ce este vorba.

Cei care au descoperit dispariția filmulețelor au fost fanii săi. Totul s-a întâmplat în seara zilei trecute. Unii presupun că  vloggerul și-ar fi pus filmulețele pe modul privat, pentru a nu putea fi văzute de followeri, iar alții cred că motivul acestui gest este numărul mare de hateri.

Безымянный

Ilie Bivol a început să facă vlogging în 2014, iar în ianuarie 2017 canalul său, Ilie’s Vlogs, a atins numărul de 1 milion de abonați și 399 de clipuri postate până atunci. În toamna anului 2016, tânărul basarabean a organizat două fan meetinguri la București (1 octombrie) și Iași (2 octombrie), însă a fost nevoit să le anuleze pe ambele din cauza supra-aglomerării locațiilor în care acestea a fost anunțate că se vor desfășura. Tânărul vlogger a fost luat prin surprindere de popularitatea de care se bucură peste Prut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente