/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Guvernul a creat o celulă de criză privind accidentul din România, în care a fost implicat un microbuz cu 20 de moldoveni

missing
10 decembrie 2017, ora 11:41

Amintim că duminică dimineața un microbuz de pe ruta Orhei Praga s-a răsturnat în Harghita România. Doi moldoveni au murit, iar alți 19 au fost răniți, dintre care şapte au fost internați în spitalul din orașul Toplița.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat privind accidentul din această dimineață și informează că ambasada Republicii Moldova la București este în contact permanent cu autoritățile române. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații suplimentare.

Moldovenii din România pot apela la următoarele numere de telefon:
– Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90
– Ambasada Republicii Moldova de la Bucureşti tel.: + 40787898050

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram