/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Făceau droguri într-un cimitir orășenesc. Șase laboratoare de producere a drogurilor, lichidate

08 decembrie 2017, ora 19:32

114 suspecți au fost identificați din care doar 77 de persoane sunt cercetate în stare de libertate în urma celei de-a treia operațiuni antidrog. Autoritățile au descins la peste 180 de adrese ridicând hașiș, cocaină, heroină și substanțe stupefiante în valoare de 3 milioane și jumătate de lei.

„Au fost lichidate șase laboratoare de producere a drogurilor injectabile. Printre acestea în raionul Ungheni, două au fost depistate, iar unul din ele a fost amplasat chiar într-un cimitir orășenesc,”, spune Ion Țurcanu, șef direcție Antidrog.

Autoritățile vor ca raidul lor să ducă la scoaterea din circuitul ilegal al substanțelor narcotice de pe teritoriul țării. 450 de percheziții au fost efectuate în ultimele 3 luni pe teritoriul țării, care au dus la 45 de persoane reținute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram