/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Britanicul Tony Hawks, premiat cu o medalie de Regina Elisabeta a II-a pentru munca depusă în Moldova

missing
08 decembrie 2017, ora 18:11

„Tenis cu moldovenii” este cartea scrisă de Tony Hawks, care aducea Moldova pe harta Europei acum 15 ani. Această carte, devenită bestseller internațional, urmată apoi de apariția filmului cu același nume în 2012, descrie într-o manieră umoristică tabloul sumbru al societății moldovenești din epoca post-sovietică, privită de un european din Vest.

Începând cu anul 2001, grație suportului scriitorului, muzicianului și umoristului Tony Hawks și a organizației britanice de caritate Child Aid, sunt oferite servicii gratuite de reabilitare comunitară copiilor cu nevoi speciale. Datorită efortului enorm, a fost posibilă construirea în 2014 a unui sediu modern cu o capacitate de găzduire anuală a 600 de copii. Astfel, o gamă mai bogată de servicii de reabilitare, oferite de o echipa multidisciplinară, pot fi accesate acum în apropierea locului de trai a familiilor ce educă copii cu nevoi speciale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram