16:27:04 23.04.2024
Stiri

Concurs INEDIT organizat de Primăria Orhei: „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă”

Social 08.12.2017 17:58 Vizualizări1170 Autor: Ziarul National


Concurs INEDIT organizat de Primăria Orhei: „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă”

Cei mai ingenioși locuitori ai municipiului Orhei au posibilitatea să câștige premii importante de Crăciun pe stil vechi, dar pentru aceasta trebuie să-și amenajeze curțile și să se înscrie la concursul lansat de către autoritățile locale: „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă”.

Potrivit Primăriei Orhei, concursul, care se va desfăşura în perioada 11 - 31 decembrie curent, este destinat atât locuitorilor de la bloc, cât şi celor care au case la sol. Scopul acestui concurs este de a mobiliza orăşenii pentru a transforma nu doar spaţiile publice, dar şi curţile într-o adevărată poveste de iarnă.

Conform unei dispoziţii semnate de primarul Ilan Şor, va fi creată o comisie formată din viceprimarii, specialişti din cadrul Primăriei Orhei şi consilieri din cadrul Consiliului Municipal Orhei, care vor studia exigent lucrările efectuate de orăşeni.

„Ne dorim ca sărbătorile de iarnă din Orhei să fie cu adevărat magice nu doar pe străzile, parcurile, dar şi în toate curţile din oraş. Prin acest concurs ne propunem să mobilizăm locuitorii oraşului, să le oferim un stimul pentru a fi mai creativi şi să–şi decoreze curţile în stilul sărbătorilor de iarnă. Pentru că ne iubim oraşul, şi premiile sunt destul de utile – vom amenaja terenuri de joacă pentru locuitorii de la bloc, iar pentru locuitorii de la sol vom oferi biciclete, un transport ecologic”, a declarat Ilan Şor, citat de site-ul instituției pe care o conduce.

Premianţii vor fi nominalizaţi în data de 7 ianuarie în cadrul unui concert dedicat Crăciunului.

Doritorii de a se înscrie la concurs trebuie să depună o cerere la Primăria municipiului Orhei (etajul 1; la cerere vor fi anexate următoarele acte: copia buletinului de identitate sau după caz copia actului de constituire a asociaţiei), ulterior să remită poze cu decoraţiunile pe adresa electronică a primăriei - primaria@orhei.md.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md