(FOTO) Bunuri în valoare de 230 mii lei, anihilate de vameșii moldoveni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şase tentative de trafic ilicit cu bunuri, în valoare totală de peste 230 mii lei au fost anihilate de Serviciul Vamal, pe parcursul unei săptămâni. Toate loturile au fost introduse în țară prin regiunea transnistreană, fără acte de însoțire.

Potrivit Serviciului Vamal, toate loturile reținute erau procurate de la piața „KM 7” din orașul Odessa, Ucraina, fiind introduse în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control. Printre loturile reținute se numără articole vestimentare și de încălțăminte, instrumente de lucru și tehnică de uz casnic.

Cinci rețineri au fost operate în proximitatea liniei administrative cu regiunea transnistreană, iar cea de-a șasea a avut loc urmare a efectuării controlului vamal la o unitate comercială din Capitală, proprietarul căreia nu le-a putut prezenta vameșilor actele de proveniență pentru bunurile comercializate.

Loturile au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar persoanele implicate urmează a fi sancționate conform legislației în vigoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...