Ronaldo, după al 5-lea Balon de Aur: „Nimeni nu e mai bun decât mine”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2017 şi a primit Balonul de Aur, într-o ceremonie organizată la Paris, la Trunul Eiffel. Este pentru a cincea oară când CR7 primeşte această distincţie şi l-a egalat astfel pe argentinianul Lionel Messi, de asemenea câştigător în cinci rânduri al Balonului de Aur.

„Sunt cel mai bun fotbalist din istorie”, a declarat starul portughez în interviul acordat France Football, publicaţia care acordă anual cel mai prestigios trofeu individual din fotbalul mondial, precizând că nimeni nu se poate compara cu el.

„Nu văd pe nimeni mai bun decât mine. Niciun jucător nu face lucruri pe care eu nu le pot face, dar văd destui care nu pot face ce fac eu. Nu există niciun jucător mai complet decât mine. Sunt cel mai bun jucător din istorie – în momentele mele bune şi în cele rele!”, a declarat Ronaldo pentru France Football.

Vedeta lui Real Madrid a apărut pe coperta ediţiei speciale a revistei şi a dezvăluit momentul în care şi-a dat seama că poate cuceri „Balonul de Aur”.

„Când am început să joc la Manchester United, am realizat cât de bun sunt, avându-i alături pe Giggs, Rio Ferdinand, Van Nistelrooy. Mi-am zis: <>. A fost pentru prima dată când am simţit asta”, a spus Cristiano Ronaldo.

„Sper să mai joc la nivel înalt câţiva ani. Sper să mai am acest duel cu Messi, fiindcă lucrurile se întâmplă dintr-un motiv”, a mai spus Ronaldo.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...