/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Bani, alcool și telefoane mobile. Ce obiecte interzise au fost găsite în urma perchezițiilor din Penitenciarul nr.15 din Cricova

missing
08 decembrie 2017, ora 14:20

Astfel, în rezultatul verificărilor au fost ridicate următoarele obiecte interzise: 10 telefoane mobile și 31 de accesorii pentru acestea, 35 de litri de alcool produs în penitenciar, 30 de seturi de cărți de joc, 1030 de fise pentru cazino, 3 aparate pentru tatuaj și 210 lei MD.

Menționăm că, cazuri de opunere de rezistență fizică și nesupunere față de cerinţele legale ale personalului sistemului penitenciar nu au fost înregistrate.

Toate obiectele ridicate au fost documentate în conformitate cu legislația în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram