/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Procurau marfă de la piața „KM7” și o aduceau în țară prin Transnistria. Mărfuri în valoare de 230 mii lei, reținute

missing
08 decembrie 2017, ora 12:15

Cercetările au stabilit că toate loturile reținute erau procurate de la piața „KM 7” din orașul Odessa, Ucraina, fiind introduse în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control.

Cinci rețineri au fost operate în proximitatea liniei administrative cu regiunea transnistreană, iar cea de-a șasea a avut loc urmare a efectuării controlului vamal la o unitate comercială din Capitală, proprietarul căreia nu le-a putut prezenta vameșilor actele de proveniență pentru bunurile comercializate.

Loturile au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar persoanele implicate urmează a fi sancționate conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram