/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Viespile au ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europei, după ce au pierdut meciul cu echipa daneză Copenhaga

missing
08 decembrie 2017, ora 11:06

Tiraspolenii au pierdut meciul cu 2:0 în fața echipei daneze și au finisat pe poziția a treia în grupa F. Din primele minute ale meciului, danezii s-au avântat în joc. „Copenhaga” avea nevoie de o victorie pentru a ajunge în finala Ligii Europei și și-au început atacul imediat. Astfel, un moment foarte periculos a apărut deja în primul minut al meciului, când portarul FC Sheriff Zvonimir Mikulich „a tras” mingea după lovitura cu capul a lui Federico Santander. Ulterior, viespile tiraspolenii au avut un moment bun, când Christiano a lovit mingea și deja portarul gazdei Robin Olsen a proiectat-o într-un corner.

În ciuda presiunii din partea echipei gazde, scorul nu a fost deschis în prima jumătate a jocului. Ambele goluri au fost bătute în cea de a doua jumătate. Primul îi aparține lui Pieros Sotiriu în minutul 56, iar al doilea lui Michael Luftner în minutul 59.

Ulterior, viespile au rămas fără un jucător, când în minutul 69 a fost eliminat Jairo da Silva – pentru un fault asupra lui Zeki. Totuși, aceștia au avut încă două ocazii bune de a marca, însă au fost ratate. Badibang a ratat un penalty, balonul expediat de belgian lovind bara porții. Iar, în minutul 80, Damashkan a ratat încă un moment crucial – după ce nu a putut transforma în gol pasa lui Badibangi.

Astfel, după rezultate primul loc în grupa F a fost ocupat de „Lokomotiv” din Moscova, locul doi de “Copenhaga” și pe al treilea s-a clasat FC „Sheriff” cu 9 puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram