Decizie drastică a UEFA: Un jucător al Realului, suspendat pentru că a luat intenționat cartonaș galben

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dani Carvajal plăteşte scump decizia de a căuta cartonaşul galben cu orice preţ în finalul partidei lui Real Madrid cu APOEL Nicosia, din etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor, pentru a lipsi în ultima rundă, cu Borussia Dortmund, un joc fără miză pentru „galactici”.

UEFA l-a suspendat două meciuri pe fundaşul dreapta al madrilenilor, care va rata astfel şi turul din optimile de finală ale competiţiei.

Forul continental l-a pedepsit pe fotbalistul de 25 de ani pentru încălcarea Articolului 15 din Regulamentul Disciplinar. Carvajal este acuzat că ar fi primit intenţionat „galben” pentru a fi suspendat la un meci fără miză, pentru ca apoi să intre „curat” în faza următoare.

Carvajal va rata al patrulea meci din cele şapte disputate de Real Madrid în actualul sezon al Ligii Campionilor. Fundaşul iberic a lipsit din „dubla” cu Tottenham, din etapele 3 şi 4, din cauza problemelor la inimă, şi meciul cu Dortmund, unde a fost suspendat după ce a primit trei cartonaşe galbene în trei partide.

În trecut, Real Madrid s-a mai aflat în vizorul UEFA pentru acelaşi motiv, după ce Sergio Ramos şi Xabi Alonso au primit intenţionat „galbene” la îndemnul fostului antrenor al grupării blanco, Jose Mourinho.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...