Chirtoacă este deja la Primărie; Mesaje pentru Greceanîi și Kremlin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dorin Chirtoacă, care a câștigat al treilea mandat de primar al capitalei, s-a prezentat luni dimineață la ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău.

El a fost întâmpinat cu aplauze și flori. Florile le-a primit din partea noului primar de Cruzești, Violeta Crudu, cei doi felicitându-se reciproc pentru victoriile de duminică.

„Dumnezeu le vede pe toate și le rânduiește. Chiar mă gândeam, am pornit șantierele, și la Alecsandri și altele, iar acum să vină alții să strângă smântâna?!”, a exclamat Chirtoacă în fața funcționarilor din Chișinău.

De asemenea, el a anunțat că este nevoie ca atât în Parlament cât și în Consiliul Municipal Chișinău PL-ul să „își consolideze forțele cu partidele proeuropene”.

Chirtoacă a avut un mesaj și pentru Zinaida Greceanîi, dar și către „cei care s-au ascuns după fusta ei”.

„Doamnei Greceanîi vreau să îi mulțumesc pentru participare. Mai rău pentru bărbații din PSRM care s-au ascuns după fusta ei. Eu înțeleg când înaintează o doamnă în floarea vârstei, o doamnă plină de putere de afirmare, dar dumneaei are 59 de ani, a ajuns la vârsta de pensionare. Recomandăm Kremlinului ca data viitoare să nu comită astfel de acte de lașitate și să se ascundă în spatele unei doamne”, a mai spus Dorin Chirtoacă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...