Andrei Năstase: Marele beneficiar al miliardului furat este Vlad Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În prezent sunt tot mai multe semnale că oligarhul Vlad Plahotniuc săvârșește acțiuni penale atât în Est cât și în Vest. Miliardul furat din Republica Moldova a fost trecut prin Europa, doar cu ajutorul „canaliei” Plahotniuc. De această părere este președintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, care şi-a exprimat opinia în cadrul unei emisiuni televizate.

Marele beneficiar al miliardului este Plahotnioc. Acesta face jocuri duble pentru ași păstra banii furaţi şi averea. În aceste jocuri sunt implicați mai mulţi actori din partidul socialiștilor. Această afirmație a fost expusă de Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni, de la postul Jurnal TV.

„Cel mai important dosar al lui Plahotniuc este pe faptul uzurpării puterii în stat. Dacă acesta va încerca să fugă, în elicopter nu cred să încapă toți, din simplu motiv că acesta are mai mulți supuși care joacă sub regulile lui. Îndemnul meu este să ne opunem cu toții la acest vot electoral mixt inventat de Plahotniuc şi Dodon”, afirmă liderul PPDA, Andrei Năstase.

Politicianul afirmă că credibilitatea cetățenilor pentru Plahotniuc este egală cu zero.

„Oamenii nu au încredere în Plahotniuc, mai ales în situaţia de astăzi. Aceasta înseamnă că posturile mass-media finanțate de el, nu sunt credibile pentru că nimeni. Oamenii nici nu le ascultă. Populaţia nu crede în intențiile lui Plahotniuc. El nu mai este credibil nici în Occident”, afirmă Năstase.

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr mai afirmă că, casa lui Plahotniuc se află în Capitală, pe strada Bulgară, la intersecția cu strada 31 august, iar acest teritoriu, oligarhul vrea să-l transforme în propria președenție.

„Plahotniuc vrea să facă din strada Bulgară, din Capitală, președinția proprie. Blocul din strada Bulgara, mai are un oficiu postal, care urmează a fi evacuat de acolo”, mai adaugă Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...