Recomandări magice pentru ziua de vineri. #diez te îndeamnă să te distrezi

People_vanoce_par

Vineri, o, dragă vineri! E ultima zi de muncă, prima zi de odihnă și distracție. Alege unul sau mai multe evenimente din recomandările #diez și scufundă-te în atmosfera de Crăciun.

# TranceHumanity – vibes of humanity

Hai să celebrăm Ziua Internațională a Drepturilor Omului în ritmuri de muzică electronică. Vineri, 8 decembrie, „gheața” se va topi la SunStroke Club, grație invitaților de talie internațională, LINE-UP, MARCO V, ANTONY WALDHORN etc.

Preţul de intrare 100 de lei. Primii veniţi vor fi serviţi cu o băutură specială din partea casei. Eveniment +18. Biletele sunt disponibile la nr. 060 995 888. Detalii suplimentare găsiți aici.

# Zaibisi Party! Vafl*Show!

Zaibisi Party e un concept de petreceri care include muzică diversă (de la pop la rock până la Urban, RnB și hip hop). Invitatul special este dj-ul este Miron. De ce trebuie să vii aici? Pentru că suntem nebuni și pentru că avem poftă de waffles!. La ora 22:00, se va începe unul dintre cele mai aiurite, nebune, distractive party-uri ever… Vă așteptăm la Kira’s, locul în care dorințele devin realitate mai ales după două shoturi de tarie)). Fiecare persoană care are +18 este binevenită.

Detalii despre party puteți afla pe pagina de Facebook.

# ONE YEAR

Sunteți invitați să celebrați, alături noi, primul an de la deschiderea showroom-ului Florentino Delure. Veți avea ocazia să descoperiți istoria stofelor cu renume mondial  și să beneficiați de prețuri promoționale de până la 30%:

Veți fi răsfățați cu gustări selecte și noile vinuri 310 Altitudine – recoltate pe unul dintre cele mai înalte locuri din sudul Republicii Moldova, în zona viticolă Valul lui Trăian, Colinele Tigheciului, de pe podgoriile și crama Fautor Winery.

Sunteți așteptați la ora 11:00, pe strada Șciusev 80. Informații suplimentare aflați aici.

#Vino, vino, Crăciun drag!

Muzica în ajunul sărbătorilor de iarnă creează o dispoziție și o atmosferă de neuitat. De aceea, sunteți așteptați cu mult drag la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” la un  concert inedit acompaniat de Orchestra de Muzică Populară „Folclor”. Spectacolul se va începe la ora 18:00, nu întârziați!!!. Detalii suplimentare vedeți aici.

# Harry Potter și Trofeul magic de Crăciun

Vineri, 8 decembrie, la ora 18.00, Black & White Dance Center face vrăjitorie de proporție la Teatrul Național de Operă și Balet. Talentații dansatori ai studiourilor Black&White, coregrafi și membri ai Baletului, te invită la spectacolul Harry Potter și trofeul magic de Crăciun! Vă garantăm o atmosferă feerică ca în Hogwarts.
Comandă bilete de aici ori la numărul de telefon 079 103 810 sau ‭068 619 088‬.

Accesează pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente