(video) Globuri handmade pentru bradul de Crăciun, confecționate din CD-uri și lac de unghii

Безымянный

Bradul de Crăciun este un element-cheie al sărbătorii, de aceea, este important să ai grijă de aspectul lui, să arate frumos și neobișnuit. Noi ți-am pregătit un tutorial cum să confecționezi singur în condiții casnice globuri originale pentru pomul tău. 

Pe lângă clasicele globuri, alte ornamente populare sunt conurile aurii/ argintii pe care le-ai văzut, cu siguranță, în vitrinele multor magazine. Ei bine, acestea sunt mai simplu de realizat decât crezi. Află din rândurile de mai jos cum le faci simplu și ușor.

# Conuri aurii/ argintii

În primul rând, ai nevoie de conuri de brad sau molid, vopsea sau lac de unghii cu sclipici, în culoarea pe care ți-o dorești, o sticlă cu pulverizator și puțin diluant.

Toarnă vopseaua sau lacul de unghii în sticlă cu pulverizator și dilueaz-o puțin (se folosește o parte la trei). Pune capacul și amestecă bine soluția. Compoziția obținută se pulverizează peste conuri și apoi se lăsă conurile la uscat pe un ziar. După ce s-au uscat, se leagă cu sfoara colorată pentru a le atârna în brad sau în diverse locuri din casă.

Nu uita că materialele folosite sunt inflamabile și trebuie ferite de orice sursă de căldură puternică sau foc, dar și de mobilă, până se usucă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente