/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

O deputată comunistă și-a depus mandatul. Ce planuri de viitor are

missing
07 decembrie 2017, ora 15:11

Potrivit lui Vitiuc, Domenti ar urma să se implice în proiecte cu privire la protecția socială.

„Am decis să mă retrag din politică și am depus mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Voi rămâne, însă, fidelă cauzelor sociale pentru care am pledat și le-am promovat mulți ani la rând, atât în calitatea mea de consilier prezidențial cât și în calitate de președinte de comisie de sănătate și socială. Doresc să mulțumesc mult echipei în care am activat pentru toată susținerea pe care am avut-o în activitatea politică! Mulțumiri distincte Președintelui Vladimir Voronin alături de care am lucrat fructuos 14 ani!”, a scris Oxana Domenti pe pagina sa de Facebook.

Oxana Domenti este deputată în Parlament din 2009, iar din 2015 a condus Comisia parlamentară protecție socială, sănătate și familie. În perioada 2003 – 2009 a fost consilier al Președintelui Republicii Moldova Vladimir Voronin în problemele dezvoltării sociale.

Cel care ar putea sa-i ia locul Oxanei Domenti este Vitalie Pârlog, fost ministru comunist în guvernul Tarlev. Acesta deține acum funcția de președinte al Comisiei pentru Controlul Fișierelor din cadrul Interpol, numit în această funcție de democrați. După Pârlog, în listă urmează Aliona Babiuc, profesor din raionul Briceni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram