Comunista Oxana Domenti şi-a depus mandatul de deputat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputatul comunist Oxana Domenti şi-a depus mandatul de deputat. Despre aceasta a anunţat preşedintele şedinţei de astăzi, vicepreşedintele Parlamentului Vladimir Vitiuc, potrivit căruia într-o discuţie personală Domenti l-a anunţat că mereu a fost pentru depolitizarea sectorului social şi îşi va continua activitatea în acelaşi domeniu doar că în afara clădirii Parlamentului.

„Vreau să vă informez că, în calitate de preşedinte al şedinţei de astăzi, am primit declaraţia din partea doamnei Domenti privind depunerea mandatului de deputat. Vreau să menţionez că într-o discuţie personală cu Oxana Domenti i-a a spus că pleacă din politică pentru că mereu a fost pentru depolitizarea sectorului social şi va continua în acelaşi ritm activitatea sa de dezvoltare a domeniului social în afara Parlamentului”, a spus Vitiuc în cadrul şedinţei.

Acesta şi-a exprimat opinia că activismul Oxanei Domenti în Parlament necesită cele mai înalte aprecieri, iar astfel deputaţii prezenţi în sală au ţinut să-i mulţumească pentru tot ceea ce a făcut în decursul activităţii sale.

Oxana Domenti a fost până la finele sesiunii de primăvară a Parlamentului preşedinte al Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie în Parlament.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...