/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Avaria de la Ciocana a lăsat trei sectoare din Chișinău fără căldură

missing
07 decembrie 2017, ora 18:16

Perimetrul unde a avut loc avaria a fost sancționat, iar la moment este pompata agentul termic și s localizează ruptura. Pentru remedierea accidentului au fost implicate șase echipe mobile de intervenție rapidă din cadrul S.A. Termoelectrica, a declarat pentru tv8 Elena Junghina, șefa Serviciului Comunicare și Relații Publice al Companiei Termoelectrica S.A.

Apa fierbinte a pătruns și într-un depozit cu materiale de construcție din apropiere.

Reprezentații instituției susțin că vor depune efort ca până la sfârșitul zilei toți consumatorii afectați de avarie să fie reconectați la agentul termic.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se vede că strada a fost inundată cu un volum imens de apă, ce urma să ajungă în calorifere locuitorilor Capitalei. Totodată șoferii care traversau zona se deplasau cu dificultate din cauza aburilor de căldură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram