/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Și-a încărcat mașina cu 500 de kg de carne fără acte de proveniență și intenționa să o vândă la Piața Centrală

missing
07 decembrie 2017, ora 13:33

Potrivit datelor inspectorilor de patrulare, șoferul automobilului de model „Volkswagen Caddy” s-a dovedit a fi un bărbat de 45 de ani, care intenționa să comercializeze carnea în Piața Centrală din Capitală.

Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfii fără dovada originii și a provenienței lor, bărbatul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

În contextul că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă INP recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spații improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar, sau în sistem de vânzare stradal, în care nu este asigurată o temperatură şi o stare de igienă corespunzătoare, în scopul evitării apariției îmbolnăvirilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram